Poolen Assurantien & Hypotheken - Versie 03-2020

Financial Lease

 

 

Voor de meeste ondernemers is een auto een noodzakelijk bedrijfsmiddel om omzet te realiseren. In de huidige economische situatie is de aanschaf of vervanging van een auto vaak een heel gedoe om dat via de bank geregeld te krijgen.

 

Het midden- en kleinbedrijf ondervindt de laatste jaren dat financieren of leasen via de bank erg moeilijk is geworden. Zeker in de economisch mindere tijden is het steeds moeilijker om aan de eisen die de bank stelt te voldoen om in aanmerking te komen voor een financiering.

 

Ook als de bank "NEE" zegt

Autolease via Poolen Assurantien kijkt primair naar de waarde van het onderpand. Dat betekent dat wij u ook vaak van dienst kunt zijn als uw aanvraag via de bank is afgewezen. Zo zijn er ook mogelijkheden voor starters. En dat veelal tegen een duidelijk gunstiger tarief dan bij uw bank.

Ook gebruikte auto’s

Het niet uit of het een nieuwe of gebruikte auto betreft. Een gebruikte auto kan voor u als ondernemer economisch veel

interessanter zijn. Wij regelen de lease en u kunt de auto uitzoeken die hij het meest voor u geschikt is.

Een complete glaszettersauto met reeds geinstalleerde opbouw? Geen probleem; wij regelen de lease voor u.

 

Voordelen van Financial Lease

Financial Lease is een financiering die op het te leasen object is afgestemd, waarbij de maandlast en de looptijd vooraf worden vastgesteld. Deze worden veelal in overeenstemming gebracht met de economische levensduur van het object. De BTW wordt niet meegefinancierd en moet dus uit eigen middelen worden voldaan. Daarnaast kan een aanbetaling en/of een restbedrag worden ingebouwd. Hierdoor wordt het maandbedrag dan lager.

 

U als ondernemer kan zodoende de looptijd van de financiering optimaal afstemmen op de gebruiksduur van de auto. En met de vast maadlasten weet u precies waar u aan toe bent.

 

De Voordelen voor u als ondernemer:

- Financiering tegen lage rente;

- Zekerheid primair op basis van het object;

- Vaste lasten en vaste looptijd;

- Afgestemd op uw situatie;

- Behoud van liquiditeit;

- Niet afhankelijk van de bank;

- Snel geregeld;

- Zowel nieuw als gebruikt;

- Ook voor starters (onder voorwaarden);

- Rente, afschrijving en BTW zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Hoe werkt de aanvraag?

Het uitgangspunt van de financial lease constructie is het te leasen object, de auto. De volgende gegevens zijn nodig om een goede offerte te kunnen maken:

- Merk

- Type

- Bouwjaar

- Aanschafprijs (geef hierbij duidelijk aan of dit incl. of excl. BTW is)

- Brandstofsoort

 

Uiteraard kunt u ook de offerte van het autobedrijf gebruiken. Verder kunt u volstaan met uw bedrijfs- en contactgegevens en een uittreksel KvK.

 

Bepaling maandlasten

Heeft u al een financial lease offerte, dan kunt u deze uiteraard meesturen. Wij zullen dan kijken of wij met een vergelijkbare, voordeligere, aanbieding kunnen komen. Vaak is het in de praktijk aan te raden om deze stap telefonisch af te handelen. Dit aangezien het feit dat er enkele variabelen zijn (looptijd, aanbetaling, restschuld) waarmee gespeeld kan worden om tot een acceptabele maandlast te komen. Wilt u gelijk een indicatie van de maandlast? Schroom dan niet om ons te bellen!

 

De Aanvraag

Zodra alle gegevens bij ons aanwezig zijn zullen wij de aanvraag verzorgen.

 

U kunt HIER direct online een offerte opvragen.

picture
 
X

Wachtwoord:

Verkeerde wachtwoord.